събота, 9 юли 2011 г.

6 причини да рекламирате в PromoFiesta.bg ( 1 част )


Какви са водещите мотиви, доводи и нужда да ползвате www.PromoFiesta.bg , за да публикувате своите оферти:

1. Нужда от реклама?!

Както големият Хенри Форд е казал „ Да спреш да рекламираш, за да спестиш пари, е все едно да спреш часовника, за да спестиш време! “ … Какво мога да добавя аз повече…

Promofiesta.bg работи като рекламна платформа, но е по-скоро информационен сайт. Защо? Защото на първо място ние публикуваме само ИЗГОДНИ оферти, които включват промоции, отстъпки, намаления, разпродажби, специални оферти. На второ място ние не обещаваме това, което не можем да изпълним или по-скоро това, което трудно може да бъде измерено посредством скалата за ефективност и ефикасност.

В интернет средата масово се говори за таргетирана реклама... А аз не мога да открия и един човек, който да ме убеди, че съществува такъв вид реклама! Най-общо таргетирана се асоциира с т. нар. реклама „ pay to click “ или плати за клик. Е, сега ми кажете, че човекът, който е кликнал и за когото плащате, е точно този, който се интересува от офертите Ви и който ще купи със сигурност от Вас. Абсурд! Ако таргетирана реклама значеше да платя за клик, то аз ще искам да съм сигурен, че който кликне със сигурност ще закупи нещо. Иначе чисто и просто си е най-обикновена реклама, за която уж плащаш по-малко, но нямаш представа тези дето кликат всъщност дали не са ЕДИН И СЪЩ човек! Да, в интернет всичко е възможно, а и най-големите измами са свързани именно с мрежата. Какво остава пък да се манипулират някакви кликове, които струват по 10,20 или 50 стотинки...

2. Намаляване на разходите за реклама!

Както сами сте се убедили като управляващи, възможностите за реклама са в изобилие. Рекламни агенции и рекламни агенти можете да откриете на всеки ъгъл, кой от кой по-добри в това да Ви вземат парите, без да Ви свършат работа.

Дали ние ще Ви свършим най-точно работа като рекламна агенция? Честно – не.

Защо тогава да се възползвате от предложението ни? Защото ние Ви предлагаме най-доброто място в интернет, където пряко можете да покажете своите най-изгодни оферти и още по-пряко да се противопоставите на конкурентите Ви. Ние сме най-добрия информационен портал и първият в България представящ Вашите промоционални оферти по подобен конкретен начин.

Единствено при нас можете да изпробвате в рамките на 30 дни напълно безплатно платформата ни, без никакви обвързващи договори и задължения за последващо закупуване на пакети за публикуване на оферти. А какви са цените на пакетите ни? Пишете ни след безплатния период и ще Ви изпратим цените на нашите пакети. Само мога да Ви споделя, че те са фиксирани и започват от 6,40 лв/месец. Сами можете да прецените дали тази цена е толкова голяма, колкото реклама по телевизията, радиото, вестниците и дори другите места за реклама в интернет.

3. Какви са възможностите за реклама?

Максимално искахме да улесним всички и да подпомогнем популяризирането на всяко едно лице, което рекламира при нас и затова решихме, че е най-изгодно възможностите да са три – публикуване на оферти, добавяне във фирмения каталог, както и реклама чрез банери.

При публикуване на офертите Ви, всеки заинтересован, който разглежда офертата Ви получава следната информация за стоката или услугата:

· Категория;

· Марка или производител;

· Лице, предлагащо офертата

· Заглавие;

· Стара и нова цена;

· Срок на промоционалната оферта;

· Снимка;

· Местоположение на офертата ( град );

· Кратко и пълно описание

· Препратка към Вашия уеб сайт.

При добавянето във фирмения ни каталог всички имат достъп до следните данни за фирмата Ви:

  • Наименование;
  • Лого;
  • Контакти ( град, адрес, телефон, e-mail );
  • Уеб сайт;
  • Категория;
  • Пълно описание и характеристика на дейността Ви.

Реклама чрез банери – стандартно както на всички места, а именно заплащане на основата на реализирани импресии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар