четвъртък, 14 юли 2011 г.

6 причини да рекламирате в PromoFiesta.bg ( 2 част )

4. Кое е различното в PromoFiesta?

Разликата идва по линия на няколко фактора:

§ По-близо сте до клиентите си. Чрез нас имате възможност да увеличите значително посетителите си, независимо дали става дума за интернет магазин или магазин в някой квартал. Много хора „сърфират” в интернет, но малка част от тях Ви посещават, защото не са чули или разбрали за Вас. Много хора вървят по улицата, но малка част влизат във Вашия магазин. Ние няма как да насочим всички да Ви посещават, защото е нереално и непостижимо. НО! Ние можем да Ви генерираме повече трафик и повече посещения, което е напълно постижимо и дори може да се забележи за кратък период от време.

§ Крачка по-напред сте от конкурентите. Кой не би искал да е една позиция пред конкурентите в бранша?! Това е Вашият шанс! Ние сме нов, иновативен сайт, чрез който можете да популяризирате дейността си по-бързо. Ако имате наистина много добри предложения и „супер” изгодни оферти, то неминуемо чрез нас ще привлечете много нови хора, които не са знаели за Вас или които нямат възможност потоянно да следят Вашите промоции. Който е по-хитър и по-находчив, той ще спечели! Който е първи, той винаги има най-големи дивиденти и това не бива никога да се забравя!

§ Стъпвате здраво на пазара. Ние можем да Ви помогнем да стъпите още по-здраво на пазара и да бъдете по-уверени и сигурни, че наистина ще привлечете нови клиенти. Дори и един преуспял хипермаркет винаги може да привлече още по-нови клиенти, които да станат постоянно пазаруващи от него. И това го знае всеки мениджър, който работи на подобна позиция в голяма компания! Уравляващите в малки и средни фирми нямат това мислене и мислят, че сами могат да се справят много по-добре в привличането на потребители... За съжаление след време сами разбират, че погрешно са си направили сметката. Това може да коства и достигането на най-лошия момент за една фирма – обявяването в ликвидация и фалит. Вие можете чрез нас да промените пътя на Вашата фирма и да избегнете този момент! Предлагайте изгодните си оферти, публикувайте ги при нас и от тук насетне остава надеждата, че хората ще проявят заинтересованост към Вашите оферти.

§ Повече физически и интернет трафик. Какво имам предвид?! Интернет трафика е ясен – привличате нови посетители чрез офертите, които публикувате в PromoFiesta.bg и това до голяма степен са хора, които не са чували за Вас или са Ви посетили само веднъж и то в далечното минало... По-интересното е как можем да Ви генерираме физически трафик или просто казано – наплив от хора във Вашия магазин на улицата. Като се замислим ни става ясно, че дори и в малък град е трудно човек да запомни или да знае къде какъв магазин има и какво се продава в него. Друго си е да прочетеш какви промоции се предлагат в интернет от този магазин и да знаеш, че няма напразно да се поразходиш няколко километра, за да купиш това, което ти е необходимо например... Още по-малко забележим и един друг фактор, който с времето може да стане и фактор номер 1 за всички Вас, за да публикувате офертите си при нас. Знаете ли колко хора ежедневно пътуват из страната? Знаете ли колко от тях са със служебни автомобили и пътувайки по работа могат да се отбият и напазаруват от Вас? Знаете ли колко са тръгнали на почивка с лични автомобили и само заради Вас могат да се отбият в града Ви? Знаете ли дори колко хора можете да привлечете с изгодните си оферти по този начин?!! Това е фактор, който не се отчита от българския търговец, който е най-лошия случай няма интернет сайт или електронен магазин и мисли, че чрез интернет няма как да привлече клиенти. Това не е така, дори е точно обратното!


5. Какво може да спечелите?

Може да спечелите всичко, което желае един собственик – наплив от хора, пазаруващи потребители, редовни клиенти, повече продажби, по-висок оборот, по-добър финансов резултат.

Какво рискувате? Първият месец от датата на регистрацията Ви – АБСОЛЮТНО нищо! За всеки следващ месец – малка сума парични средства, която сами определяте какъв размер да бъде.

Не е ли добра сделката?

Можете да спестите ценно време и средства от неефективна и/или скъпа реклама. И списъка не спира до тук, но ще оставя на Вас да се досетите какво още може да спестите...

6. Какво получавате в замяна?

До сега описах какво получавате чрез сайта www.PromoFiesta.bg.

Сега ще опиша лично от нас, стоящите хора зад сайта, с какво ще добринесем за популяризирането на Вас и Вашия бизнес:

§ Вниманието, което заслужавате;

§ Помощ при възникнал проблем или въпрос;

§ Оптималност и бързина при публикуването на офертите Ви;

§ Коректно отношение;

§ Професионализъм.

И за да завърша тази статия ще ми е необходимо да изкажа мнение, че според мен много трудно на едномесечна база, може да се определи дали сме Ви помогнали да привлечете повече клиенти и дали точно чрез тях сме успели да Ви помогнем да реализирте повече продажби. На реклмата и е нужно време, за да подейства, и трябва непрекъснато да се напомня на потребителите за Вашето съществуване и изгодните оферти, които предлагате! Ние знаем, че с един месец публикуване на Вашите промоционални оферти при нас, е малък шанса да разберете дали сме спомогнали за популяризирането Ви. Всяка рекламна кампания изисква време и средства. Затова нашите цени са сред най-ниските, дори нищожно ниски, на фона на всички останали в бранша. Възползвайте се от безплатния първи месец и след това ние ще Ви изпратим цените на всички пакети, за да се убедите колко изгодни са те!

Ще Ви очакваме!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар